plastična ambalaža
tehnički proizvodi
brizganje plastičnih masa
duvanje plastičnih masa

O preduzeću

Preduzeće, Plastik INS d.o.o. Inđija, sa svojom tehnologijom brizganja, spada među vodećim srpskim proizvođačima brizganih plastičnih proizvoda.

 

VIZIJA

Naša vizija je postati vodeći razvojni dobavljač brizganih plastičnih proizvoda na srpskom tržištu.

 

ISTORIJAT

Kompanija je greenfield investicija i osnovana je 2009. godine, kada je izgrađena nova proizvodna hala u Inđiji. Namera kompanije je ponuda usluge brizganja i prodaja naših postojećih proizvoda iz ambalažnog programa, kako srpskog, tako i slovenačkog.

 

PROIZVODNI PARK

Kapaciteti prerade su od 1500 do 2000 tona materijala na godišnjem nivou, i na našim mašinama možemo da proizvedemo proizvode do težine 3000 g. Koristimo sertifikovane materijale, tako da su proizvodi namenjeni za prevoz opasnih materija.

Proizvodni park obuhvata naprednije mašine poznatih imena, na kojima možemo da proizvedemo artikle u volumenu od 2 do 20 litara. Firma zapošljava 15 tehnički osposobljenih ljudi, koji su spremni da zadovolje potrebe kapaca. Preduzeće raspolaže sa 1000 m2 proizvodnog i 1800 m2 skladišnog prostora, kancelarija i tehničkih objekata.

 

PRODAJNI PROGRAM

Pored postojećih proizvoda iz ambalažnog programa, svojim klijentima nudimo kvalitetnu uslugu brizganja tehničkih proizvoda.

Mnoge kompanije nam veruju:

logo_reference